Göteborgskarta 1888 i kategorin tavlor

Om Fantombergs

Tavlor, planscher, kläder och mer

Hej! Fantomberg & co hälsar dig välkommen till butiken. Du har kommit till helt rätt butik.

Vi tycker det är skoj att ta fram bilder från försvunna miljöer och göra dem tillgängliga för dig och alla andra. Vår designer skapar också egna unika illustrationer. Surfa runt i butiken och upptäck själv!

De flesta vill vara unika, helst på samma sätt som andra. Ett sätt att visa sin unika personlighet är att pryda sitt hem med tavlor som speglar vem man är. Det är det dock ingen som gör. I normalfallet speglar ens val av tavlor snarare den man önskar vara. Men vad gör det? Alla strävar vi mot nya mål.

Det är just därför vi är så säkra på att du kommit till rätt butik. Här kan du skaffa annorlunda tavlor som ingen annan har. Inte exakt samma tavla i alla fall. Eller en cool t-shirt kanske? Eller någonting helt annat… Förresten, har du en kul idé, något som du skulle vilja se i butiken? Tipsa oss på villha@fantombergs.se

Somliga har mycket svårt att välja. Om det är så i ditt fall, ring valmyndigheten så hjälper de dig vidare.

Sedan finns det de som besöker Fantombergs butik bara för att få lite inspiration. Det är helt OK det också. (Bara man repostar oss på Instagram 🙂 )

För våra trafikanter rekommenderar vi grymma vägmärken. Dessa finns som planscher och som tryck på väskor och t-shirts. Men var snäll och sätt inte upp våra vägmärken invid vägen – det kommer göra dina medtrafikanter något förvirrade och vi kommer att få Trafikverket på oss. Och det är inte önskvärt alltså.

Göteborgsmotiv

Just nu rekommenderar vi de vackra planscherna från 1860-talets Göteborg. Originalen är skapade av den danske konstnären Ludvig Messmann och publicerades i bokserien “Göteborg med dess omgifningar framställdt i taflor” som utkom 1859-1862. Inte minst gillar vi den vackra Göteborgs-kartan à la 1862. Fantombergs team har roat sig med att jämföra det gamla Göteborg med det nuvarande. Resultatet publiceras undan för undan på Instagram. Följ oss gärna, så missar du inga bilder. Har du historiska bilder från gamla Göteborg? Tagga @fantombergs eller skicka till oss på bilder@fantombergs.se

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Webbutik.info