Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Köpare i länder utanför EU kan behöva betala skatt och avgifter för införsel av varor.

Ångerrätt & returer

Privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten är det viktigt att först kontakta oss (förslagsvis på: retur snabel-a fantombergs punkt se) för vidare instruktioner. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar). Var noggrann med att ditt namn, adress och ditt ordernummer framgår på returen. 

OBS! Kontakta oss innan du skickar tillbaka varorna! Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot varor som kommer oannonserat. 
   
Returadress för T-shirts och posters:                    

   Fantombergs.se

   Starta iela 1

   2nd BL 3rd floor

   Riga LV-1026 Latvia

Returadress övriga produkter:

   Bessman

   Riksdalersgatan 35

   414 81 GÖTEBORG

Behandling av personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt lag rätt att få ta del av den information som vi har sparat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post (info snabel-a fantombergs punkt se).

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket: För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. 

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida //ec.europa.eu/odr

Tvist

Kundavtal ingås i enlighet med svensk lag och eventuell tvist löses av svensk domstol.

Företagsinformation

Bessman

Riksdalersgatan 35

41481 Göteborg

Org.nr.: 7904257172